duminică, 8 iunie 2014

Hidroizolatii si Drenaje

Prezentare Stef Construct
Firma SC Stef Construct a fost infiintata in anul 2003, avand ca activitate principala : Constructii de cladiri si lucrari de geniu - 4521 (cod CAEN). Aceasta consta in special in :
- consolidari si reabilitari constructii
- executare de case la rosu - la cheieVila otopeni - hidroizolatii
- structuri cadre si zidarie portanta
-vile din lemn / orice constructii si mobilier din lemn
-proiectare constructii civile si industriale, inclusiv autorizarea acestora
Toate acestea le putem realiza deoarece stapanim foarte bine tehnica constructiilor. Executam lucrari de hidroizolatii la terase circulabile si necirculabile, balcoane, subsoluri, ziduri exterioare, spatii umede (bai, bucatarii, etc) prin metodele traditionale cu membrane, dar si cu materiale noi: hidroizolatii pe baza de elastomeri, mortar hidroizolant elastic, bicomponent. Suntem distribuitori autorizati ai ISOMAT Romania, deci va putem oferi discounturi substantiale. Toate produse ISOMAT sunt certificate TUV Austria.Stef Constrtuct este partener ISOMAT
Hidroizolarea corecta a cladirilor, ca si problemele rezultate din hidroizolarea deficitara sau proasta intretinere a acesteia, preocupa ata profesionstii cat si pe proprietari. In cadrul firmei noastre noi avem solutii concrete pentru orice problema privind hidroizolarea locuintelor, gratie experientei acumulate.
Va vom prezenta cele mai obisnuite situatii de hidroizolatii intalnite in mod curent.  ( vizitati catalogul nostru on-line , pentru mai multe amanunte)
 Deoarece factorii care provoaca necazuri la nivel de hidroizolare precum si conditiile locale sunt foarte variate, o prezentare foarte amanuntita nu este posibila. Societatea noastra ofera si Asistenta Tehnica, la orice problema care va preocupa, si va gasi solutia adecvata. Marele avantaj al acestor tipuri de hidroizolatii cu mortar hidroizolant elastic bicomponent este ca se aplica pe suprafete umede, se realizeaza in interiorul subsolului, deci nu depinde in acest caz de conditiile meteo nefavorabile.
Realizam stoparea instantanee a apelor active din subsolurile dumneavoastra. Dupa realizarea hidroizolatiilor la interior si eliminarea definitiva a infiltratiilor de apa, realizam si drenuri perimetrale constructiei pentru coborarea nivelului panzei freatice printr-un sistem natural de drenare, dirijare si evacuare a apelor in exces.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu